Ontdek uw cateraar

Er zijn natuurlijk voldoende winkels en eetgelegenheden in Amsterdam, maar waarom verruim je je blik ook niet naar de regio Rotterdam? Deze regio heeft qua catering ook zeer veel te bieden! Als Nederland mogen we trots zijn, ook dit jaar zijn er weer veel restaurants die één of meerdere sterren van Michelin hebben mogen ontvangen. Elk jaar is dit weer een zeer prestigieuze aangelegenheid, waarbij de spanning vaak weer erg hoog oploopt. Ook dit jaar waren er weer geruchten dat er mogelijk een derde restaurant in Nederland bij zou komen die de maximale drie sterren van Michelin zou mogen ontvangen. Helaas, dit bleek ijdele hoop, maar de twee restaurants die al drie sterren hadden, bleven hun derde ster behouden. En daar mag men natuurlijk ook heel trots op zijn.

 

De regio Rotterdam

 

Dat de regio Rotterdam ook kwaliteit kan waarborgen, bewijst de sterrenverdeling van Michelin ook duidelijk. Van de twintig restaurants met twee sterren die ons land rijk is, zijn er vijf gevestigd in de regio Rotterdam. Dat is een kwart van het geheel! Van de restaurants die één ster hebben weten te bemachtigen, is ook een zeer groot gedeelte afkomstig uit de regio van Rotterdam. Het laat dus zien dat kwaliteit van de catering hoog in het vaandel staat in Nederland, en zeker ook in Rotterdam en omstreken. Een heel goed voorbeeld daarvan is de Catering Hellevoetsluis, die ernaar streeft om de lekkerste catering voor haar gasten te verzorgen.

 

Lekker eten kan ook gezond zijn

 

Het is niet altijd zo dat lekker eten ook per sé heel erg ongezond moet zijn. Dat is iets wat http://www.cateraar-zuidholland.nl/ maar al te goed weet. Zij weten perfect dat lekker eten ook gezond kan zijn, en dat is wel zo belangrijk want als catering heb je toch een bepaalde verantwoordelijkheid naar je gasten toe. Dat is iets wat ze zich daar heel goed realiseren, en waar je dan ook echt van moet profiteren. Kom het daarom eens proberen!

naamloos